Τι είναι το GSEA;

Το Global Student Entrepreneur Awards (GSEA) είναι ο κορυφαίος παγκόσμιος διαγωνισμός για φοιτητές που έχουν και διαχειρίζονται μια επιχείρηση κατά την διάρκεια των σπουδών τους στο πανεπιστήμιο. 

Οι υποψήφιοι ανταγωνίζονται άλλους φοιτητές επιχειρηματίες στην Ελλάδα και στη συνέχεια άλλους φοιτητές από όλο τον κόσμο στους τελικούς του GSEA. μέχρι την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022,
στο διαγωνισμό που θα διεξαχθεί στις 16 Φεβρουαρίου 2022,
 με φυσική παρουσία στο The HUB Events
και ζήσε το όνειρο σου!


Πάρε έμπνευση από ανθρώπους συμμετείχαν σε προηγούμενες εκδόσεις εδώ !

Γιατί;

Το EO GSEA υποστηρίζει τους φοιτητές επιχειρηματίες με mentorship και με αναγνώριση και διασυνδέσεις για να οδηγήσουν τις επιχειρήσεις τους στο επόμενο επίπεδο επιτυχίας.

Το Όραμά μας: Να ενδυναμώσουμε τους φοιτητές επιχειρηματίες να γίνουν οι πιο σημαντικοί φορείς αλλαγής στον κόσμο.

Η Αποστολή μας:
Να δώσουμε στους φοιτητές επιχειρηματίες την ευκαιρία να επιταχύνουν την επιτυχία τους, να αμφισβητήσουν το status quo, να συνδεθούν με άλλους φοιτητές επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο και να προσφέρουν το μεγαλύτερο δυνατό αντίκτυπο στην κοινότητά τους.

Ποιοι;

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλοι οι προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές ελληνικού ή του εξωτερικού πανεπιστημίου που έχουν και διαχειρίζονται μια επιχείρηση για τουλάχιστον έξι μήνες.

Προηγούμενοι νικητές

Νικόλαος Βαρβέρης

Εταιρεία: Oviview - HR Business Tool

IST College

Το OVIVIEW είναι μια πλατφόρμα που επιτρέπει σε μια εταιρεία να κάνει pre-screen τους υποψήφιους για εργασία μέσω video-pitches. Το μόνο που πρέπει να κάνει η εταιρεία είναι να καθορίσει τη δομή της διαδικασίας συνέντευξης και να την στείλει στους υποψηφίους. Η διαδικασία γίνεται αυτοματοποιημένα, μείνοντας έτσι κόστη, χρόνο και αποστάσεις.

Χρήστος Στεφανάτος

Εταιρεία: Parity Platform

Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος

Ο Χρήστος ανέπτυξε την Parity Platform, μία εφαρμογή μέσω της οποίας ο κάτοχος ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου θα μπορεί να βρίσκει σταθμούς φόρτισης χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιεί διαφορετικές εφαρμογές κάθε φορά, πράγμα που θα διευκολύνει και τη διαδικασία και τη συναλλαγή.
Ο Χρήστος συμμετείχε στον τελικό παγκόσμιο διαγωνισμό διαδικτυακά, λόγω της πανδημίας, και πήρε μια από τις επτά θέσεις των φιναλίστ.

Ιάσων Χατζηκώστας

Εταιρεία: iCry2Talk
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Συνιδρυτής της εφαρμογής iCry2Talk. Η iCry2Talk είναι μια πρωτότυπη εφαρμογή που αξιοποιώντας αλγόριθμους αναλύει το κλάμα του μωρού και το ερμηνεύει με κατανοητό τρόπο στους γονείς, ώστε να ξέρουν κάθε φορά τι χρειάζεται το παιδί τους.
Ο Ιάσωνας συμμετείχε στο διαγωνισμό του GSEA Ελλάδας το 2018 και στους τελικούς του GSEA στο Μακάου της Κίνας

Ανάργυρος Κουτρούμπας

Εταιρεία: Cleopatra’s Sponges

Πανεπιστήμιο Πειραιά

 Η Ανάργυρος δημιούργησε τα σφουγγάρια Cleopatra, την πρώτη εμπορική υδατοκαλλιέργεια "άγριων" σφουγγαριών στην Ελλάδα, παρέχοντας μια βιώσιμη προμήθεια σφουγγαριών υψηλής ποιότητας. Ο Ανάργυρος ελπίζει ότι οι επιχειρηματικές του προσπάθειες θα οφελήσουν θετικά το περιβάλλον. 
Ο Ανάργυρος συμμετείχε στο διαγωνισμό του GSEA το 2017 και ταξίδεψε στον τελικό του GSEA  στο Τορόντο του Καναδά.

Που & Πότε;

Ο διαγωνισμός στην Ελλάδα θα διεξαχθεί, στα μέσα Φεβρουαρίου του 2022 .  

Ο νικητής από την Ελλάδα θα ταξιδέψει δωρεάν στη χώρα που θα διεξαχθεί ο τελικός διαγωνισμός, τον Μάιο του 2022. 

Η διεξαγωγή του διαγωνισμού γίνεται από το Ελληνικό Chapter του Entrepreneurs Organization (EO).

Αν είσαι έτοιμη/ος, συμπλήρωσε την φόρμα σε αυτό εδώ το website,